Lint, touw en stevige stof gezocht!

Gisteren hebben wij kennisgemaakt met Saluwa Alaaeldin. Zij is begonnen met het maken van rugzakken voor basisschoolleerlingen. Zie foto’s. Een project waar wij als Stichting heel enthousiast van zijn geworden en graag onze bijdrage aan leveren. Wij hebben haar al wat mooie stof mee kunnen geven om nog meer tassen te maken. Ze maakt deze onder andere voor klanten van onze Stichting. Maar hiervoor zijn nog meer spullen nodig. Zie oproep hieronder.

Oproep:
Met mijn achtergrond als kunstenaar ontwerp ik rugzakken voor basisschoolkinderen tussen de 5 en 12 jaar. Hiervoor ben ik op zoek naar donaties. Dit hoeft niet in de vorm van geld maar door middel van lint, touw en stevige stof. Het project moet volledig gesteund worden met behulp van de medemens en evt. gerecycled materiaal. Dit is mijn manifest als kunstenaar.

Saluwa Alaaeldin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s