Leegstaande schuur of iets dergelijks in de buurt van Kelloggplaats 952 gezocht!

Bij de Stichting gaan wij voor kwaliteit en willen wij alleen kleding aanbieden die nog heel en schoon is. Alle kleding die hier niet aan voldoet verzamelen wij in zakken. Deze zakken worden eens in de zoveel tijd door een vrachtwagen van het Leger des Heils opgehaald en vervolgens krijgt de Stichting hier een vergoeding voor. Het is alleen zo dat ze pas langs komen als het minimaal een gewicht heeft van 200 kilo. Dat zijn een heleboel zakken met kleding. En dat past niet meer bij de Stichting ;-(

We hebben een aantal maanden een opslagruimte voor de zakken gehad maar dit was helaas maar tijdelijk.

Vandaar onze vraag of er iemand is in de omgeving van de Kelloggplaats die een leegstaande schuur of iets dergelijks beschikbaar heeft waar wij de zakken met afgekeurde kleding mogen neerzetten. Wij zouden het heel erg zonde vinden als de inkomsten die wij voor de Stichting hier mee binnen halen zouden verdwijnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s