Geheel vrijwillig!

Heel af en toe hoor ik wel eens klanten hier op onze facebook-pagina maar ook bij de Stichting zeggen dat ze het jammer vinden dat we niet meer op de woensdagen open zijn. Snap ik helemaal, kan lastig zijn. Maar er zijn er ook bij die echt verontwaardigd zijn. En voor deze groep zou ik het volgende graag nog even willen benadrukken.

Stichting Kinderkleding Ruilen wordt geheel maar dan ook echt geheel gerund door vrijwilligers.
Mensen die naast hun werk bij de Stichting ook nog druk zijn met gezin / werk / school. Noem het maar op. Maar die gewoon graag andere mensen helpen! En die iedere maandag en vrijdag voor u aan het werk zijn. En op de woensdagen bezig zijn met achterstallig werk dat blijft liggen op de dagen dat we geopend zijn voor klanten.

Wij doen dit met heel veel plezier maar stiekem hopen we ook dat wij anderen hier mee inspireren die met ons mee zouden willen denken. Misschien is er wel iemand die dit leest die leuke (kleine) activiteiten kan bedenken voor de kinderen van onze klanten die komen ruilen. Of heeft misschien wel iemand ideeën voor de inrichting van onze ruimte om deze meer sfeer te geven.

Het zou geweldig zijn als er meer mensen met verschillende expertises ons team willen komen versterken.

Dus hebt u / jij ideeën dan horen wij dit heel graag. Neem dan even contact met ons op via de mail of telefoon.

Mail: www.kinderkledingruilen.com
Telefoon: 06-47293819 (alleen op openingstijden)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s